Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gospelhorsens.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/lib/Minifier.php on line 232
Book Gospelkoret

Vi kan bookes!

Du kan booke The Northern Lights Gospelkor til gospelkoncerter og andre arrangementer i hele Danmark, og vi er også åbne for at rejse udenlands, hvis en spændende mulighed byder sig :-). Vi optræder på de fleste tidspunkter af året, og det kan være en god ide at forespørge og booke i god tid - specielt til julesæsonen, som strækker sig fra midt november og frem til jul.

Vi optræder med amerikanske Brian Hollingsworth som dirigent/solist, og derudover en pianist + evt. band.

Siden 2013 har vi haft glæden af at optræde for mange forskellige publikummer, i mange dele af landet og i mange forskellige sammenhænge. Eksempelvis: Kirke-gospelkoncerter, gospelgudstjenester, bryllupper, jule-gospelkoncerter, forårs-/ sommerkoncerter, offentlige kulturarrangementer, private fødselsdagsfester, firmafester, julefrokoster og forenings-arrangementer. Vi har også afholdt gospelworkshops, gospel-teambuilding/ -personaleudvikling.

Ønsker du en oplevelse fyldt med energi og livsglæde, og søger du autentisk gospel i høj kvalitet, så lad os tales ved.

 

VI KAN PT DESVÆRRE IKKE BOOKES TIL RESTEN AF SÆSONEN 2023 

Gospelkoncert i en kirke

"Tusind tak for en fantastisk koncert søndag eftermiddag i Klovborg Kirke. Det var en smuk og betagende oplevelse. I leverer musik, der går til hjertet og om noget er livsbekræftende."     (Citat: Uffe Kristiansen, Kirkemusiker, Klovborg Kirke)

Et sammenklip fra en julegospelkoncert

Gospelkoncert i Yding Kirke - The Northern Lights Gospelkor

Gospel som personaleudvikling

"Jeg har to gange benyttet The Northern Lights Gospelkor fra Horsens i forbindelse med personaleudvikling -og begge gange har været stor succes. At synge gospel med sit team skaber glæde, engagement og sammenhold på en måde jeg ikke har oplevet længe! Jeg kan varmt anbefale dette til team-building!"

(Citat: Tom Filstrup, District Director, Scandic Odense)

Da Nordea lærte at synge gospel