Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gospelhorsens.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/lib/Minifier.php on line 232
The Northern Lights Gospelkor i Horsens
The Northern Lights Gospelkor

Tilgang af nye medlemmer – hvornår og hvordan?

Vi optager ikke nye stemmer resten af sæsonen 2023. Det forventes at vi igen optager nye stemmer til opstart af sæsonen 2024.

Hold øje med siden her og vores sociale medier for nærmere info.

Hvad skal jeg kunne? – Hvad forventes af mig?

Det afklares ved en stemmeprøve, om din stemme egner sig til koret. Som medlem af gospelkoret, er du medlem af et forpligtende fællesskab. Vi forventer, at du kan synge rent og sikkert, at du har en god rytmisk sans, at du tager medansvar for at udvikle dig som korsanger, og at du er fremmødestabil. Erfaring med at synge gospel er ikke påkrævet, men en form for sangerfaring er en fordel. Vi er et optrædende gospelkor, og det forventes, at du på et tidspunkt bliver klar til at komme med ud at optræde. Dirigenten og du afgør i fællesskab, hvornår du er klar til din scene-debut.

The Northern Lights Gospelkor

Hvordan er det at synge i The Northern Lights Gospelkor?

Som medlem af gospelkoret kan du forvente at blive en del af et fællesskab, som har det rigtig godt og sjovt sammen. Vi arbejder hårdt på at vores musik ikke blot høres, men også mærkes. Du kan forvente, at vi arbejder seriøst i øvelokalet, og at vi hjælper hinanden med at opnå den eftertragtede "one choir - one sound" og den autentiske amerikanske gospellyd. Det kommer ikke af sig selv, så vi giver den alt, hvad vi har for altid at være klar til at give publikum de bedste gospeloplevelser.

Autentisk amerikansk gospel – hvordan?

Vores dirigent og solist er Brian Hollingsworth, som er født og opvokset i den sorte amerikanske gospelkirke, og som derfor medbringer den helt autentiske gospelmusik. Indblik i sangenes historie, anvendelse og betydning tilføjer noget helt særligt til vores indlæring og fremførelse af musikken. Indlevelse, energi og sans for detaljen er kendetegnende.  Brian har desuden lært os at smide janteloven på porten. This Gospel Family er Danmarks bedste amatørgospelkor, hvis du skulle spørge fra nogen :-).

Pianist: Nicolai Damgaard

The Northern Lights Gospelkor - Pianist, Nicolai Damgaard

 

 

Den autentiske amerikanske gospel har et særligt udtryk, og på mest imponerende vis "oversætter" og udtrykker Nicolai den lyd og stemning, som Brian efterspørger. Der er ingen tvivl - Nicolai skaber magi på tangenterne.

Dirigent: Brian Hollingsworth

The Northern Lights Gospelkor - Dirigent Brian Hollingsworth

 

 

Vi omtaler ofte koret som "Our Gospel Family". T-shirten siger det meget godt. Vi har et stærkt fællesskab, og det starter i øvelokalet. Et stærkt fællesskab og samarbejde er centralt i The Northern Lights Gospelkor.

Her er vores dirigent, Brian Hollingsworth, i fuld gang med at dirigere.

Vores øveaftener – Tid og sted

Tid: Vi øver torsdage fra 19:00 - 21:00. Ændringer kan forekomme.

Sted: Vi øver på Byskolen, Fussingsvej 6, 8700 Horsens.

 

OBS: Optagelse af nye korsangere sker kun via tilmelding til en planlagt intro-øveaften med tilhørende stemmeprøve. Info om og tilmelding til dette vil fremgå her på siden.

Her øver vi. Byskolen, Fussingsvej 6, Horsens